A Welcoming Lobby for Magee Rehabilitation Hospital

Magee_

CMA recently finished a complete renovation of the Magee Rehabilitation Hospital Main Lobby.  A more modern, attractive hospitality environment was created for patients, visitors and workers.  New ceilings and soffits absorb sound while new lighting provides brightness.  New windows allow more daylight into the space and natural stone, wall coverings, and a custom designed wood panel-Corian desk create a more inviting, warmer atmosphere.

Magee_

The relocation of the main entrance and removal of the old gift shop expands the space both vertically and horizontally and improves flow. Installation of a larger sliding glass door as well as another window in the vestibule further opens up the space. New finishes extend out to the patient drop off area,expanding the lobby’s square footage. By completing the project in two phases, the lobby remained operational throughout the renovation.

          Magee_  Magee_

Advertisements

One thought on “A Welcoming Lobby for Magee Rehabilitation Hospital

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s